Ünsal Tülbentçi İlkokulu

Vizyon: Öğrenmeyi bir ihtiyaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, kendisiyle ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan Atatürk gençleri yetiştiren bir okul olmaktır.

Misyon: Ünsal Tülbentçi İlköğretim Okulu olarak misyonumuz ; Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış ,topluma üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:55
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimizin sosyal ve fiziksel becerilerini desteklemek amacıyla bir çok sportif faaliyet yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://unsaltulbentciio.meb.k12.tr

Adres - YENİMAHALLE MAH. ŞEHİT AHMET ŞANLI SK. SAFRANBOLU ÜNSAL TÜLBENTCI ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: B-1 SAFRANBOLU / KARABÜK

Kütüphane Kitap Sayısı :1965

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi